Gratis training ‘Grip op gamen’ voor gemeenten

Beste, inkoop-managers, beleidsmedewerkers, indicatie-stellers, jeugd -consulenten, wmo consulenten, cjg’s, etc. willen jullie me helpen?

Maar al te vaak ervaar ik in mijn trainingen dat hulpverleners en gemeenten niet op een lijn zitten met de doelen die beide voor ogen hebben bij het begeleiden en aanpakken van problematisch gamegedrag. Hier liggen dus kansen, hoe krijgen we aan de ene kant de indicatie stellers (jullie dus) en aan de andere kant de uitvoerders (hulpverleners) dichterbij elkaar.

Om er voor te zorgen dat de hulpvrager de passende ondersteuning krijgt. Hier valt dus nog veel winst te halen! Dus welke gemeente denkt ‘out of the box’ en neemt deze challenge aan?! Ik kom dus een hele dag gratis een training geven, en wil graag van jullie horen hoe jullie als gemeente erin staan. Wat zijn jullie uitdagingen, eisen, etc.

Doel is het creรซren van een programma op maat. Dus geef even een reactie, en laat via weten waarom juist jullie gemeente gekozen moet worden. Dare to be different, together we achieve more ๐Ÿ‘