Help andere jongeren om psychische problemen bespreekbaar te maken!

Voor veel jongeren kan het lastig zijn om over psychische problemen te praten met hun zorgverlener. Daarom ontwikkelt het Nivel een hulpmiddel. Dit kunnen zij niet zonder jullie! Daarom vraagt Nivel jongeren die ervaring hebben met psychische problemen om dat samen met hen te doen. Doe jij mee?

Ben jij rond de 16-25 jaar, heb je ervaring met psychische problemen of heb jij daar eerder een behandeling voor gehad? Laat het weten en help andere jongeren met psychische problemen om moeilijke onderwerpen beter bespreekbaar te maken!

Wat ga je doen? Nivel organiseert 4 creatieve workshops. Op een beeldende manier (een bodymap) kun je aangeven wat lastige onderwerpen zijn om over te praten. Dit doe je samen met de onderzoekers van het Nivel en andere jongeren. De workshops duren 2 uur. Met elkaar bepaal je wanneer de workshops plaatsvinden en of deze digitaal of in Utrecht worden gehouden. Voor deelname aan de 4 workshops krijg je een bon van € 100,-.

Heb je vragen of wil je je opgeven? Neem contact op met Mara via m.vanweele@nivel.nl of bel/Whatsapp naar (06)16201960.