Gezocht: aanjager jeugdparticipatie

Voor het jongerennetwerk Samen met de Jeugd zijn we op zoek naar een aanjager jeugdparticipatie (senior). In deze functie geef jij invulling aan jongerenparticipatie in de regio Hart van Brabant, zodat de mening van kinderen en jongeren wordt gehoord en terug te vinden is in het jeugdbeleid. Dit doe je door het initiëren van bijeenkomsten en evenementen mét jongeren. Daarnaast bouw je verder aan het netwerk van betrokken partners bij jeugd en jeugdhulp. Het huidige ontwikkelde aanbod zet je voort en je speelt in op ontwikkelingen lokaal, regionaal of landelijke m.b.t. jongeren participatie. In samenwerking met de junior aanjager begeleid en ondersteun je op een creatieve manier de groepsprocessen van jongeren bij de uitvoering van de verschillende activiteiten.

Misschien iets voor jou? Lees er hier meer over functie aanjager JP senior 02 12 2020